Привітання з 2019 Новим роком!

Шановні учні, батьки й вчителі!

Колектив Онлайн-школи «Альтернатива» щиро вітає вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Цей рік видався хоч і складним, але цікавим. Завдяки спільній праці адміністрації, вчителів і вас, учні та батьки, ми впевнено крокуємо вперед, аби не зупинятися на досягнутому. 

Минулий рік запам'ятався успіхами учнів Онлайн-школи "Альтернатива", у яких вони брали участь вперше і показали достойні результати. Це і Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів, і Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, і зовнішнє незалежне оцінювання, і державна підсумкова атестація та ін.

Запам'ятався рік і досягненнями наших учителів. Це й участь у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року", й успішне проходження підвищення кваліфікації учителя початкових класів для роботи в умовах Нової української школи, і нагородження медаллю та дипломом лауреата Міжнародної літературно-мистецької премії імені Миколи Сингаївського у номінації "поезія" та ін.

Крім того, цього року відбулося впровадження новацій Онлайн-школою "Альтернатива": оновлення та покращення функціоналу сайту, початок зйомок відеоуроків у більш високій якості, запуск курсу підготовки до ЗНО з української мови та літератури, історії України та ін.

У новорічні та різдвяні свята прийнято загадувати бажання. Нехай усі негаразди лишаться у старому році, а в новому буде тільки все найкраще. Нехай мир, злагода і любов панують у нашій країні і в кожній оселі. Нехай справджуються мрії і нехай світло знань повік не згасне!