Звіт онлайн-школи за 2018-2019 навчальний рік

Онлайн-школа «Альтернатива» постійно розвивається. Ми намагаємося приділяти увагу різним напрямам нашої діяльності: якість навчальних матеріалів, функціональність і зручність сайту, контроль успішності учнів, участь в олімпіадах і конкурсах тощо.

У кінці минулого навчального року ми анонсували плани розвитку школи і виконали всі свої обіцянки. По закінченню 2018-2019 навчального року ми хочемо перерахувати кілька нововведень і досягнень нашої школи за цей період:

Початок зйомок уроків в студійній якості

Ми почали процес зйомок уроків в студійній якості і випустили комплект таких нових уроків з одного предмету в кожному класі, а в 11 класі було опубліковано три безкоштовних курси підготовки до ЗНО. Наступного навчального року ми плануємо значно збільшити обсяг випуску подібних уроків.

Уведена нова система виконання ДЗ

Була оптимізована система виконання домашніх і контрольних робіт - у 5-10 класах поточні оцінки виставляються за онлайн-тестами, а контрольні роботи, твори, проекти і т.п. - за письмовими роботами.

Новий формат відображення уроків

Запущено новий стиль відображення сторінки з уроком - творче ДЗ тепер можна знайти прямо в уроці і для рекомендованих до вивчення сторінок підручника виділено окреме поле.

Постійний контроль успішності учнів

Запроваджено періодичний контроль успішності учнів. Два рази на семестр ми аналізуємо виконання перевірочних робіт і повідомляємо батьків учнів у разі незадовільної успішності.

Відкрито доступ до архіву уроків за минулі роки навчання в онлайн-школі

Опубліковано нову функцію доступу до архіву уроків за попередні навчальні роки. Для наших учнів, які навчаються кілька років, цей доступ безкоштовний, для решти бажаючих є можливість відкрити цей доступ на платній основі.

Новий розділ «Рекомендації вчителів»

Відкрито новий розділ «Рекомендації вчителів». У ньому учні можуть ознайомитися з особливостями організації навчального процесу за кожним предметом: списки віршів напам'ять, оформлення розв'язання завдань, рекомендовані підручники, вимоги до оформлення наукових проектів та ін.

Нова головна сторінка сайту

Глобально оновлена головна сторінка сайту (лендінг) - новий дизайн, мобільна версія і більш повна інформація про школу до ваших послуг.

Генерація табеля на бланку

Тепер на сторінці електронного табеля можна в будь-який момент подивитися, як буде виглядати друкована версія вашого табеля

Результати участі в олімпіадах та конкурсі-захисті робіт МАН

Минулого навчального року в онлайн-школі приділено більше уваги участі в олімпіадах та конкурсі-захисті робіт МАН. І наші учні показали гідні результати - ряд призових місць на районному етапі і участь в обласному. Наступного навчального року ми плануємо розвивати цей напрямок і сприяти досягненню ще вищих результатів.

Новий розділ статистики успішності

Запущено новий розділ статистики успішності під назвою «Сторінка батьків». Ми постаралися зробити контроль за успішністю максимально зручним. Тепер батьки наших учнів в один клік можуть бути в курсі успіхів у навчанні. Ми ще будемо працювати над цим розділом і постараємося задовольнити цікавість навіть найуважніших до процесу навчання батьків.

Оновлено онлайн-тести

Оновлено функціональність і дизайн онлайн-тестів на сайті. Тепер можна проходити тести або повністю, або окремо по одному питанню, запущена мобільна версія сторінки з тестами, додано інтелектуальне підтвердження завершення тесту тощо.

Нові сторінки реєстрації і даних профілю

Перероблені сторінки реєстрації на сайті та налаштувань даних особистого профілю учня: новий дизайн, удосконалена система підказок і уточнений набір даних про користувача.