Плани розвитку онлайн-школи на 2019-2020 навчальний рік

Уже традиційно Онлайн-школа «Альтернатива», як і в кінці минулого навчального року, публікує плани з розвитку на наступний навчальний рік. Ми прагнемо до створення школи, синонімами якої будуть: розвиток, якість, зручність, перспективи.

Хочемо поділитися з нашими учнями, їхніми батьками та гостями сайту школи деякими планами щодо розвитку на 2019-2020 навчальний рік:

Збільшення кількості випусків нових уроків в студійній якості

Ми продовжуємо зйомки уроків в студійній якості і в новому навчальному році плануємо значно збільшити їх кількість. У всіх класах тепер буде по чотири предмети з уроками нового типу, в тому числі чотири безкоштовних курси підготовки до ЗНО в 11 класі. Виняток становитимуть лише 3 і 4 класи, в яких будуть по два предмети з новими уроками, тому що в цих класах дуже скоро повністю зміниться навчальна програма.

Планується значне вдосконалення функціональності сайту

Буде оновлено відображення всіх розділів, у яких виводяться оцінки - в них можна буде тепер зручно побачити уроки, за якими не виконана домашня робота. Також планується випуск оновленого щоденника, в якому буде виводитися більше інформації про навчальний процес. Нова система автоматичних розсилок надаватиме більше інформації і в більш зручній формі.

Розробка мобільної версії всіх сторінок сайту

Ми вже почали процес упровадження мобільних версій сторінок сайту. Це дуже кропітка робота, але протягом наступного навчального року ми постараємося запустити мобільні версії всіх сторінок.

Оновлений курс підготовки до ДПА

Для наших учнів 4 і 9 класів уже є безкоштовний короткий курс підготовки до ДПА. Тепер ми плануємо випустити оновлений розширений курс з більш докладної підготовкою і з уроками в студійній якості.

Більше уваги до олімпіад і конкурсу-захисту робіт МАН

У 2019-2020 навчальному році ми плануємо ще більше уваги приділити інформуванню наших учнів про участь в різних олімпіадах та конкурсі-захисті робіт МАН. Якщо у вас будуть пропозиції щодо участі в якихось конкурсах, про які нам не відомо, то ми будемо раді розглянути ваші пропозиції.