Скасовано ДПА-2020

Шановні учні та їх батьки!

Повідомляємо про те, що за інформацією Міністерства освіти і науки України через епідеміологічну ситуацію буде скасовано проведення ДПА у 4 та 9 класах (детальніше за посиланням). З наказом МОН України №463 від 30.03.2020 "ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ПРОХОДЖЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ УЧНІВ, ЯКІ ЗАВЕРШУЮТЬ ЗДОБУТТЯ ПОЧАТКОВОЇ ТА БАЗОВОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, У 2019/2020 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ" можна ознайомитися за посиланням.

Однак, як і було обіцяно, ми розробили курси підготовки до ДПА, до яких нашим учням 4 та 9 класів буде надано безкоштовний доступ. Наразі ви зможете його використати у якості повторення вивченого матеріалу.
Доступ до курсу учням буде відкрито з 30.03.2020. За графіком уроків можна слідкувати у розкладі цього курсу. Докладніше про структуру курса можна ознайомитися за посиланням.

Зверніть увагу, що для того, щоб перейти до підготовки до ДПА, необхідно переключитися на відповідний курс. У розкладі, по якому учні навчаються в онлайн-школі, цих уроків немає. Тому рекомендуємо уважно прочитати інструкцію щодо роботи з курсом підготовки до ДПА за посиланням. Настійно радимо скористатися цією можливістю.