Курс «Мікробіологія»

Шкільний курс мікробіології орієнтований на підготовку учнів до навчання у вищих навчальних закладах природничо-наукових, гуманітарних і соціальних напрямків, а також на учнів, які бажають розвинути свої знання і вміння в галузі мікробіології та вірусології.

Курс надає можливість вивчити морфологічні особливості бактерій і вірусів, їхню різноманітність, а також дізнатися, які унікальні можливості притаманні цим організмам. Учні розглянуть питання поширення мікроорганізмів у природі та їхні ролі в глобальних фізико-хімічних, кліматичних і екологічних процесах, а також питання їхнього використання у практичній діяльності людини. Не менш актуальними для кожного є знання про вплив на здоров'я людини бактерій і вірусів.

Як виглядають уроки курсу з мікробіології ви можете побачити в цьому демонстраційному уроці:

Кількість відеоуроків 29.

Перевірочні роботи проводяться після кожного уроку.

Зв’язок з вчителем – якщо у вас будуть виникати якісь питання зі змісту уроків, то вчителі вам обов’язково дадуть відповіді в чаті.

Курс розрахований на учнів 9, 10 та 11 класів.

Вартість курсу 600 грн за весь курс. Для учнів 9, 10 та 11 класів, які переведені до нашої школи, доступ до курсу безкоштовний (для бажаючих його підключити). Як оплатити навчання можна прочитати тут.

Термін доступу 210 днів.

Примітка. Перед оплатою занять за курсом "Мікробіологія" рекомендуємо ознайомитись із договором-офертою.

Інструкція по роботі з курсами на сайті знаходиться тут.

Поставте запитання Ваше звернення буде опрацьовано протягом 24 годин
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.