Привітання з 1 вересня!

Шановні учні та їхні батьки!

Онлайн-школа «Альтернатива» вітає вас із початком нового навчального року! Ми бажаємо вам продуктивного та цікавого навчання, а ми зі свого боку зробимо все, щоб воно було для вас саме таким.

Серед вас, мабуть, немає тих, хто б не відчув увесь жах сучасних подій у нашій рідній країні, але кожен із нас повинен триматися й робити свою справу всупереч намагань тих, хто хоче нам завадити.

Ви маєте добре вчитися, щоб будувати наше щасливе майбутнє, майбутнє нашої мирної прогресивної країни та майбутнє всього цивілізованого світу. Ми зі свого боку зробимо все, що можемо, щоб допомогти вам у цьому.

Наша школа впродовж весни й літа 2022 року доклала значних зусиль, щоб поновити повноцінну роботу з усіх напрямків і показати ту якість, до якої ви звикли:

  • Поновлено повноцінну роботу приймальні в онлайн-режимі, тому ви знову можете проконсультуватися з приводу будь-яких питань за нашими телефонами. Листи на е-мейл і в чатах техпідтримки ми обробляємо настільки швидко, наскільки маємо змогу, а необхідні документи розглядаються часто навіть у неробочий час. Наші менеджери працюють іноді у режимі подвійного навантаження, щоб допомогти вирішити будь-яке питання наших учнів швидко та якісно.

  • Ми продовжуємо знімати для вас цікаві відеоуроки в студії, а деякі вчителі, які були вимушені тимчасово покинути наше улюблене рідне місто Харків, навіть облаштували студії у себе вдома та знімають уроки самостійно. Це дуже непроста робота, тому ми безмежно їм вдячні за таку відданість своїй справі.

  • Окрім уроків за шкільною програмою, взимку ми планували розпочати зйомку цілого ряду додаткових курсів, щоб надати нашим учням якомога більше можливостей пізнати щось цікаве та корисне поза шкільною програмою. Ми попри все не відмовились від своїх намірів і вже працюємо над цим. Сподіваємося, що вже через декілька місяців ми зможемо для всіх наших учнів надати безкоштовний доступ до цих додаткових курсів.

  • Ми навіть поновили роботу над нашим найважчим і водночас найцікавішим проєктом «альтернативних» уроків. Зйомки на різних локаціях, у різних містах, надзвичайний рівень монтажу та найцікавіше наповнення – це все наші «альтернативні» уроки. Вони є унікальною фішкою нашої школи, нічого подібного в Україні в жодній школі ми не бачили.

Якщо ви хочете знати більше, а також навчатися відпочиваючи, то ми робимо це для вас! Висловлюємо нашу безмежну вдячність усім співробітникам, які працюють над цим амбітним проєктом, до того ж, за таких непростих умов.

  • Крім того, найближчим часом ми плануємо поновити проведення онлайн-консультацій у відеоформаті на нашому сайті. Ми тільки почали роботу над цим новим проєктом, коли воєнні дії примусили нас тимчасово його припинити. Однак ми зрозуміли, як вам сподобався цей формат, тому докладемо всіх зусиль, щоб ви могли побачити наших вчителів у прямому ефірі знову та задати їм будь-які питання.

  • Звісно ж, ми продовжуємо робити ще дуже багато корисного та цікавого для наших учнів: безперервно розробляються вдосконалені текстові навчальні матеріали, знову працює підтримка всіх соцмереж школи та відкрито TikTok акаунт, який ми активно наповнюємо (приєднуйтесь!) та багато іншого.

«Альтернатива» завжди з вами, ми любимо вас і вітаємо з Днем знань, бажаємо миру вам і нашій любій Україні, ми обов’язково переможемо!