Привітання з новорічними святами

Любі наші учні!

З нагоди зимових свят учителі та адміністрація Онлайн-школи "Альтернатива" від щирого серця вітають вас і бажають міцного здоров'я, радості, успіхів у навчанні та всіх справах. Ви - наша гордість і натхнення, ви - світле майбутнє нашої країни. Нехай новий рік принесе вам багато нових знань, цікавих вражень, добрих друзів і позитивних емоцій. Нехай Різдвяна зірка освітлює ваш шлях до мрій, а Дід Мороз здійснює всі найзаповітніші бажання.

Цей рік був непростим для нашої держави, але ми зуміли подолати багато викликів і зберегти нашу незалежність. Ми пам'ятаємо про наших захисників, які відстоюють нашу свободу на фронті, і про наших друзів, які підтримують нас у цій боротьбі. 

Ви також заслуговуєте на особливу похвалу за те, що цього року ви навчалися у надскладних умовах, але все одно отримали гарний результат. Ви показали свою відповідальність, самостійність, наполегливість і талант. Ви - наша гордість і приклад для всіх. 

Бажаємо вам у 2024 році здійснити всі мрії та бути щасливими. А ми будемо чекати на вас після новорічних свят із новими планами, амбіціями та гарним настроєм!

З Різдвом Христовим і прийдешнім Новим роком!