Плани розвитку Онлайн-школи 2018-2019

Ми вчимося разом з нашими учнями та розвиваємося з допомогою порад їхніх батьків. Пропонуємо ознайомитися з нашими найближчими планами.
 
first

Безкоштовний доступ до уроків минулого навчального року для учнів Онлайн-школи на все літо

Уже традиційно Онлайн-школа надає своїм учням безкоштовний доступ до навчальних матеріалів минулого навчального року на все літо. Це відмінна можливість повторити вивчений матеріал і заповнити прогалини в знаннях з якихось тем. Звертаємо увагу, що в літній період вчителі у відпустці і зворотний зв'язок в чатах і перевірка ДЗ не передбачена.
 
second

Початок зйомок відеоуроків у більш високій якості

Влітку 2018 року ми розпочинаємо зйомку відеоуроків підвищеної якості. Тепер у підготовці і зйомці уроків братиме участь більша кількість людей і на їх виробництво буде витрачено значно більше часу. Ми хочемо зробити уроки з якісним відеорядом і графікою, а також з більш цікавим і змістовним наповненням.

У 2018-2019 навчальному році ми почнемо випуск кількох нових уроків по одному предмету в кожному класі, а також почнемо розробку безкоштовного курсу підготовки до ЗНО для наших учнів 11 класу по одному з основних предметів. Ми будемо вивчати відгуки про це нововведення і готові до пошуку формату «ідеального уроку».

 
third

Зменшення кількості письмових домашніх завдань в 5-10 класах

Для зменшення навантаження на наших учнів 5-10 класів ми прийняли рішення скоротити кількість письмових перевірочних робіт і замінити їх тестами. Тепер практично все поточне оцінювання буде проводитися в тестовій формі. При цьому контрольні роботи, лабораторні та практичні, проекти, твори та інші творчі види робіт будуть проводитися в письмовій формі. Таким чином ми плануємо зменшити кількість письмових робіт, але зберегти увагу до вміння викладати свої думки і займатися творчою діяльністю.

Для учнів 1-4 класу ми зберігаємо колишню схему оцінювання, тобто до кожного уроку виконується тестове і письмове домашнє завдання, тому що в ранньому віці вкрай важливий розвиток і підтримання навичок письма.

В 11 класах також не планується змін в структурі перевірочних робіт, тому що контроль знань проводиться один раз на тему.

 
fourth

Постійний контроль успішності кожного учня і персональний зв'язок із батьками

З початку 2018-2019 навчального року Онлайн-школа планує ввести підвищений контроль успішності наших учнів. Для цього ми будемо проводити постійний моніторинг оцінок та переглядів уроків і за його результатами зв'язуватися з батьками учнів (за потребою).

Ми вважаємо вкрай важливим уважний контроль процесу навчання і будемо тримати батьків в курсі ситуації з певною періодичністю.

 
fifth

Новий розділ на сайті для батьків c прогресом навчання учня

Щоб не зв'язуватися з адміністрацією та вчителями школи для з'ясування успішності своєї дитини і довго не вивчати журнал, ми плануємо відкрити на сайті єдиний зручний розділ контролю успішності для батьків.

Тепер мами і тати, бабусі і дідусі зможуть у будь-який момент зайти на сайт і ознайомитися в цілому з оцінками і вивченням уроків, подивитися статистику навчання за предметами і за будь-які періоди, ознайомитися із заборгованостями з виконання домашніх і контрольних робіт, і все це в одному місці й у зручній формі.

 
sixth

Доступ до архіву уроків за минулі роки навчання в Онлайн-школі

Для всіх учнів, які займаються в Онлайн-школі вже не перший рік, ми відкриємо доступ до уроків минулих років навчання. Це прекрасна можливість повторити матеріал при підготовці до іспитів або просто згадати, що ви вчили раніше і яка у вас була успішність у порівнянні з поточним навчальним роком.
 
seventh

Новий розділ на сайті з описом вимог вчителів з вивчення кожного предмета

Ви хочете планувати своє навчання наперед, розуміти які вимоги вчителів у нашій школі, знати, коли необхідно вчити вірші, як організовано складання говоріння з іноземної мови або скільки наукових проектів вам потрібно буде підготувати за семестр? Тоді вам у цей новий розділ на нашому сайті.

 
Усі вказані функції сайту та новації нашої школи ми вже починаємо реалізовувати та докладемо всіх зусиль, щоб утілити їх у життя впродовж наступного навчального року, а якісь із них вже і до його початку.
head-big