Як сплатити за навчання. Знижки

Ціни на навчання

Основна освіта з видачею документів державного зразка Додаткова освіта з усіх предметів Додаткова освіта з обраних трьох предметів
1600 грн на місяць 800 грн на місяць 400 грн на місяць

Знижки

Для деяких категорій учнів Онлайн-школа «Альтернатива» з 16.05.2022 пропонує оновлену систему знижок на весь період навчання при навчанні на основній освіті. Знижки застосовуються для оплати кожного місяця навчання.

Категорії учнів, на яких поширюються знижки:

1) 20% знижка - у перший навчальний рік у нашій школі, 30% знижка - у другий навчальний рік у нашій школі, 40% знижка - у третій навчальний рік у нашій школі, 50% знижка - у четвертий навчальний рік у нашій школі та у наступні навчальні роки для таких пільгових категорій:

• особи з інвалідністю та діти з інвалідністю;

• спортсмени зі званнями кандидата у майстри спорту або майстра спорту;

• діти з багатодітних сімей;

• діти із неповних сімей;

• діти-сироти;

• діти військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України та співробітників Міністерства внутрішніх справ України, які проходили службу до початку 2014 року;

• призери всеукраїнського та міжнародного етапу предметних олімпіад та всеукраїнського етапу конкурсу-захисту робіт Малої академії наук України.

2) 50% знижка для учнів, які проживають на тимчасово окупованих територіях України або які з них переселилися (знижка діє до кінця навчального року, в якому населений пункт знаходився під тимчасовою окупацією).

3) 99% знижка для дітей військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони Збройних Сил України та співробітників Міністерства внутрішніх справ України, які проходили службу в період після початку 2014 року, та дітей, у яких загинув один з батьків/батьки в наслідок бойових дій на території України в період після початку 2014 року.

Усі учні Онлайн-школи "Альтернатива", які були зараховані до нашої школи до 16.05.2022 та належать до перерахованих пільгових категорій, оплачують навчання за системою знижок, яка діяла до зазначеної дати. Виняток становлять учні, що належать до пільгової категорії, зазначеної у 3 пункті, для оплати їх навчання за місяці з вересня 2022 включно буде застосовуватись знижка 99%.

Якщо учень належить одразу до декількох зазначених категорій, знижки не додаються, а застосовується найбільша зі знижок.

Для отримання знижки необхідно надати копію будь-якого документа, який підтверджує, що учень належить до однієї із зазначених категорій, і звернутися до адміністрації Онлайн-школи з письмовою заявою про надання знижки.


Як оплатити навчання

Оплатити навчання в Онлайн-школі можна двома способами:

1) Основний спосіб оплати.
Усі форми навчання в режимі онлайн у нас на сайті (для цього необхідно бути авторизованим у своєму профілі на сайті). У цьому випадку використовується платіжна система https://platon.ua/, і вам необхідно мати банківську картку.

Оплатити в такий спосіб можна в особистому кабінеті у розділі «Профіль»-«Оплата школи». Цей спосіб найзручніший, бо у процесі оплати необхідно вказати тільки реквізити власної банківської карти, а після оплати доступ на сайті подовжується автоматично.

Увага! Додаткова освіта з усіх предметів та із трьох обраних предметів, а також додаткові курси оплачуються ТІЛЬКИ в онлайн-режимі на нашому сайті.

Докладно прочитати про те, як оплачувати навчання на нашому сайті, можна тут.

 2) Альтернативний спосіб оплати.
Навчання на основній освіті (із зарахуванням до нашої школи) також можна оплатити в будь-якому відділенні банку або з використанням онлайн-банкінгу (Приват24 та ін.) за реквізитами.

Цей спосіб менш зручний, бо необхідно вручну вносити усі банківські реквізити, та доступ на сайті при такому способі оплати подовжується не миттєво, а через деякий час співробітниками школи після зарахування коштів на рахунок. Оплату за реквізитами ми рекомендуємо тільки у вимушених випадках, якщо немає можливості оплатити навчання за допомогою банківської картки. Також при виборі цього способу оплати ми рекомендуємо оплачувати навчання завчасно, щоб гарантувати безперервний доступ до навчальних матеріалів сайту.

Банківські реквізити школи:

ПРИВАТНИЙ ЛІЦЕЙ «ОНЛАЙН-ШКОЛА «АЛЬТЕРНАТИВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Юридична адреса: м. Харків, вул. вул. Георгія Тарасенка, 18, офіс 816А.
Код ЄДРПОУ – 40681167,
р/р UA283348510000000026004107657,
Банк одержувача: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК».

УВАГА! При сплаті вказуйте призначення платежу: "ПІБ учня. Сплата за навчання за місяць(і)... 20__ р." і вказуйте, за які місяці сплачуєте. Наприклад, «Іванов Іван Іванович. Сплата за навчання за вересень та жовтень 2020 р.»

Поставте запитання Ваше звернення буде опрацьовано протягом 24 годин
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.