План розвитку школи на 2020-2021 навчальний рік

Після закінчення кожного навчального року Онлайн-школа «Альтернатива» публікує плани з розвитку на наступний навчальний рік. Ми переконані, що сучасна школа зобов'язана постійно вдосконалюватися, щоб бути цікавою і йти в ногу з часом. І ми докладаємо до цього максимум зусиль.

Хочемо поділитися з нашими учнями, їхніми батьками та гостями сайту школи деякими планами з розвитку на 2020-2021 навчальний рік:

 
Продовжується активна зйомка нових уроків у студійній якості
Наступного навчального року в студійній якості будуть перезняті ще в середньому по 3-4 предмети в кожному класі, виняток становитиме лише 4 клас, де буде перезнято один предмет, тому що в цьому класі через рік буде повністю змінена навчальна програма. В результаті в 1, 2, 3 і 5 класах усі уроки будуть готові в студійній якості, а практично в усіх інших класах відсоток таких уроків перевищить 50%. Для 11 класів ми плануємо, що буде готово шість предметів безкоштовної підготовки до ЗНО.
 
Упровадження на сайті нового розділу «Зведений журнал»
Для того щоб зручніше відстежувати успішність одночасно з усіх предметів, буде розроблена спеціальна форма журналу - в ній можна буде бачити одночасно всі оцінки за кілька тижнів відразу.
 
Продовження розробки мобільних версій сторінок сайту
Хоч школа і не рекомендує при навчанні використовувати пристрої з невеликими діагоналями екрана, але ми розуміємо, що мобільні гаджети вкрай популярні на сьогоднішній день. І тому будемо продовжувати роботу над переробкою сторінок сайту в мобільні версії і з використанням оновленого дизайну.
 
Підключення механізму додавання уроків в обране
Ми хочемо реалізувати стандартну для багатьох відеопорталів систему сортування уроків за різними категоріями. Наприклад, щоб учень міг додати уроки в категорії: «Переглянути пізніше», «Підготовка до іспиту з математики», «Обране» і т.п.
 
Оновлена система повідомлень
Буде розроблено оновлений розділ подій на сайті, більш зручний, функціональний та інформативний. Крім того, ми постараємося реалізувати деякі повідомлення в месенджерах.
 
Активізація наповнення соцмереж школи
Ми плануємо збільшити активність наповнення офіційних сторінок школи в соціальних мережах: події і новини школи, інтерв'ю вчителів, цікаві факти зі шкільних предметів, як організований робочий процес в онлайн-школі, смішні моменти зі зйомок уроків і т.п. - за всім цим ви зможете стежити на зручній для вас платформі.
 
Спрощення процедури вступу до школи, літнього переоформлення документів і оплати
Ми хочемо максимально спростити всі моменти, пов'язані з бюрократією і оптимізуємо документообіг. Вже запущена нова процедура подачі документів під час вступу до школи, вона автоматизована, прискорена і повністю реалізована на сайті. Аналогічно буде спрощена процедура оформлення документів влітку після закінчення наступного навчального року. Також ми плануємо додати функцію онлайн-оплати на сайті за пільговим тарифом для відповідних категорій учнів.

Як зазвичай, ми постараємося реалізувати ще більше цікавих ідей. А зі звітом нововведень і досягнень школи за минулий 2019-2020 навчальний рік ви можете ознайомитися тут.