Курс «Російська мова»

Курс вивчення російської мови складено за програмою Міністерства освіти і науки України для шкіл з українською мовою навчання.

В результаті вивчення курсу російської мови ви навчитеся грамотно писати і говорити, поглибите свої знання про текст і зможете складати власні висловлювання на задану тему.

Курс надає можливість навчитися орфографії і пунктуації, морфології і синтаксису, словотвору, фонетиці, орфоепії та графіці російської мови. Після проходження курсу ви зможете не допускати орфографічні та пунктуаційні помилки в написанні текстів, навчитеся дотримуватися норм російської літературної мови.

Як виглядають уроки курсу з російської мови ви можете побачити в цьому демонстраційному уроці (на прикладі уроку для 5 класу):

Кількість відеоуроків 36.

Перевірочні роботи проводяться після кожного уроку.

Зв’язок з вчителем – якщо у вас будуть виникати якісь питання зі змісту уроків, то вчителі вам обов’язково дадуть відповіді в чаті.

Курс розрахований на учнів 5, 6, 7 , 8 та 9 класів.

Вартість курсу 900 грн за весь курс. Для учнів 5, 6, 7, 8 та 9 класів, які переведені до нашої школи, доступ до курсу безкоштовний (для бажаючих його підключити). Як оплатити навчання можна прочитати тут.

Термін доступу 273 дні (9 місяців).

Приєднуйтесь до нашого курсу російської мови, щоб навчитися грамотно висловлюватися й писати російською мовою легко й невимушено.

Примітка. Перед оплатою занять за курсом "Російська мова" рекомендуємо ознайомитись із договором-офертою.

Інструкція по роботі з курсами на сайті знаходиться тут.

Поставте запитання Ваше звернення буде опрацьовано протягом 24 годин
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.